Villane. Heie Villane.

Talv ei ole veel läbi!

Kaks tilka vett:

Villane valmis vastu võtma järjekordset tuisuhoogu ja Katy Perry (huevershiiiis) .

Sattusin puhtjuhuslikult ravelrys kolades , kus keegi otsis õpetust Katy Perry mütsile. Klõpsasin pildi lahti. Lahe müts indiid…tahaks ka! Mõne minuti veensin ennast, et enne kui alustan järjekordset kudumit lõpetan ära vähemalt mõne oma loendamatutest poolikutest… Siis mõtlesin, et ma lähen ja veendun, et ma meie kohalikust lõngapoest nagunii sobivat lõnga ei saa ja rahunen maha, aga ei….saabusin koju ühe toki Bergere de France Alaskaga. Mul on täiesti kindlasti krooniline kalduvus lõngakulu alahinnata. Kokku on mütsis kolm!!! tokki sedasamust. Puuduolevatele kablutasin järele paari tunni pärast, kui oli ilmselge, et ma ei suuda lõpetada ja müts õgib lõnga nagu loom.

Õpetust ei jõudnud ära oodata (Seda pole siiani). Kudusin pildi järgi. Umbes kümnendal real märkasin, et pildimütsil on ilmselt kolm mustrikorda, mina olin teinud neli. Aga ma ei haruta! Tahangi rohkem!

Ma polnud kunagi varem nuppe kudunud. Jälle osavam ja targem 🙂

Ilusat talve jätku!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.