Villalind õrrel

Minu mehe uued sokid

Minu mehele meeldib talvel villaseid sokke kanda. Just selliseid, mis on pehmed, soojad ja värvilised. Eelmisel talvel kudusin talle kolm paari sokke. Viimased neist, paljunäinud räbalakesed, viskas mees täna prügikasti. Arusaadavalt ei jää see sokipaar sel talvel viimaseks, neid tuleb veel ja veel, sest nende populaarsus on vääramatu.

Mulle meeldib selliseid mustrilisi sokke kududa. Ühevärvilisi teha oleks igav. Pealegi tuleks teist sokki koguaeg esimesega mõõta ja ma ei usalda seda – võimalus, et üks sokk võiks teisest pikem saada, röövib mu hingerahu. Aga neljale silmale mõeldud mustrit on kerge jälgida ja varieerimisvõimalused on lõputud.

Et sokid tarbeesemena ei sobi eksperimenteerimiseks, siis on materjaliks loomulikult 100 % villane käsitöölõng.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.