Vanaema Hettykas

loveshower No nii siis nüüd saan ma ka oma päkapiku isiklikult ja konkreetselt tänada.
SUUR SUUR AITÄH INKSULE KINGITUSE EEST, MULLE VÄGA MEELDIS JA OLEN ÜLIMALT RAHUL icon_mersi

Aga meil täna maa veidike valgem kui eile, õhuke lumekirmetis on maas ja õhk ka kargem. Tuleb lumi ehk ikka jõuludeks maha smile_aplaus

  • Avatar

    Ma leidsin t?na aega heegeldamise k?rvalt isegi mehele s??a teha, kuna minu viltimisn?el l?ks p?kapiku tegemisel eile katki(andku mannu mulle andeks). Vaja ju pugeda, ehk toob poest mulle uue, ?kki isegi mitu. Kui sul on p?kapikk, siis mul peaks v?hemalt kaks olema!!!!! 🙂

  • Avatar

    ihh no k?ll sul on siis j?udu, mu oma on saanud k?vasti v??namist ja ikka terve, aga kevadel l?hen saksa siis toon j?lle kohe hulgim neid torkimisvahendeid!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.