Väike nokitseja

OUTSIDE IN SOCKS

Nagu näha pole see uue aasta hoog just kõige hoogsam olnud icj7 . Olin siin haige ja polnud tuju isegi käsitööd teha, vat see on minu puhul küll haruldane smile_led . Nüüd olen taas terve ja lõpetasin ühed pooleli olnud sokid ära.
Materjal: Pingouin Pingofine 50 g- 170 m.
Värv: tumeroheline.
Vardad: nr. 2,5
Mulle meeldib kui ma midagi uut ka juurde õpin, seekord õppisin uutmoodi soki kanna ja varbaosa lõpetamise ja tulemus on minu jaoks ideaalne. Ma kohe ei salli ühtegi õmblust või kokkuvõtmist, mis jääb talla alla, see häirib mind, nende sokkide puhul on lõpetused supermugavad. Kunagi kindlasti rakendan seda meetodit veel.
Siin kanna lõpetuse näide, pildid on küll halvad, aga aru saab, et sokid on 🙂

Sellised on sokid seestpoolt

Sellised siis sokid ise


Jalas ka mõned pildid

Muidugi oli ka üks uudistaja pildistamise juures

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.