Tulihobu käsitöötuba

Kaunist naistepäeva kõigile naistele!

Hm, mõni ütleb küll, et eelmisest riigikorrast tulnud punane püha, aga las ta olla… Paralleel emadepäevale- ema sa kas oled või ei ole aga naine oled sa mingist east alates kindlasti:) Ja eks lilli ning tähelepanu tahab ju iga naine…:)

Suhteliselt vana tegemine. Mul oli sõbrapäevaks vaja 16 kaarti. Mõtlesin kogu aeg, et hoian raha kokku ja teen ise. Plaanid olid kõik tehtud millal teen ja puha…. Looduses on aga ikka nii, et plaanid veavad vahest alt. Minu plaanid lendasid aiataha sellega, et meie üks töökaaslane kellel ütleme viisakalt, ei olnud harjumust tööl käia, oli järjekordselt haige… See tähendas seda, et ma elasingi jälle töö juures:) Siis oli oma lapsel praktikale minek ja vaja oli teda Tallinnasse viia- jälle minu vaba päev…. Siis üritasin veel, et ehk ikka jõuan…. no lõunaks oli selge, et ega ikka ei jõua küll ja läksin poodi kust ostsin nii lilled kui kaardid….

Ja nüüd suures sallikudumise tuhinas avastasin, et juba on märts ja mul on lillad asjad alles tegemata
😳 Vahetasin koti sisu ja teadagi millega ma täna laua all tegelen:)

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.