Tüdruk katusekambrist…

Pole midagi,et beebid alguses ainult söövad ja magavad ja sina saad teha mida tahad. Minule antake päeval heal juhul ainult 3h. enda jaoks ja see kulub ka koristamisele,pesu pesemisele ja muu sellisele. Käsitööd olen saanud vähe teha. Aga mis ma ikka virisen,poja on jube armas tegelikult.
Hetkel on ikka veel pooleli motiividest laudlina ja lisaks murumüts pojale Mannu isetegija õpetusest .Siiski olen vahepeal ostnud Minu käsitööd puhkuse eri ja Kirju Kummuti Mütsiraamatu…plaanis teha bikiinid endale ja mütse endale,pojale ja mehele,millal ma jõuan,see on iseasi…
aga siin siis tööd,mis valmisid enne poja ilmale tulekut.

Õhuline ehtekomplekt(kaelakee,käekee ja kõrvarõngad)

ja linik,mille tegin kiirelt esimeste katsikuliste jaoks,kuna motiividest laudlina võtab rohkem aega:

Tärgeldamisega rikkusin selle veidi ära(linik veidi lapergune) aga laual on päris kena.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.