Trio ja sõbrad

Aitäh kõigile sooja vastuvõtu eest! j88j
(See putuk on minu vapiloom.)

Sel nädalal on minu, st Frieda kord lippu kõrgel hoida, kuna ülejäänud 2/3 triost on mujal aktsioonis. Esialgu pean siiski piirduma mõne vanema töö näitamisega – sest uued on kõik pooleli :?. Ja see tuleb sellest, et ma olen abielus oma tööga ning kannatan permanentse ajapuuduse all.

Et ma alles üsna hiljuti olen avastanud helmed ja fimo, siis siin üks fimost ja seemnehelmestest kee.

Ja ripatsiga kee metall- ning seemnehelmestest:

Ripats natuke lähemalt ka:

Pilt on udusevõitu, sest ma olen relikt, kes üldiselt filmile pildistab, aga see pilt on digiseebiga tehtud. Ei ole me just sinasõbrad.

Praegu on aga kõige olulisem küsimus, kuidas saada postkontorist kätte Helmehaldja pakk. Sest meie eelnimetet postiasutus on lahti ainult kella 16-ni, no tere tulemast. Ja sel ajal, kui mul on lõuna, on loomulikult ka nendel lõuna. Nõndaviisi on tekitatud napakas olukord, kus postkontorisse minekuks peaks pool päeva töölt ära käima. Oeh.

 • Avatar

  Tahaks affida jah, eelk?ige seda, et kinniti on pandud ette v?ljapaistvale kohale. (Kellele ma just kirjutasin, et muretsesin endale neid roosikinniteid, ilma igasuguse ettekujutuseta, kus neid kasutada!? No nii ilusad olid, noh…)
  Ja see siin veel nii ilusti metallhelmestega (ja muuga) sobitatud.

 • Avatar

  roosi ja s?damega on minu lemmik – tead, tahaks affida:)

 • Avatar

  🙂 Seda minagi pead murdsin, et kes seda imeilusat kinnitust n?eb, kui ma selle taha s?tin. Saigi siis ette pandud, et kohe silma torkaks.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.