• Avatar

  Kas unistusi saab varastada? K?llap siis kui nad on materialiseerunud kujul. Kurb lugu.

 • Avatar

  Unistusi saab varastada.. Materjaalne asi, mida mina olen soovinud juba viimased 1,5 aastat. Aga k?igekurvem on see, et need olid mu s?brannad !

 • Avatar

  Kui Sul on mure, siis pool anna ?ra..

 • Avatar

  Teeme l?hidalt. Asi on peegelkaameras. Mina kogun elueest raha, hoian oma kuuraha kokku, k?in suvel t??l.. ?ks s?branna sai n??d lihtsalt s?nnip?evaks selle, teine s?brannal on kaa v?imalus kasutada, ometigi nemad pole isegi k?tt liigutanud. Kurb .

 • Avatar

  aga m?tle sellele, et kui kord ise oma teenitud ja kogutud raha eest selle unistatud kaamera ?ra ostad, oskad sellest ka rohkem r??mu tunda ja seda pingutust hinnata. tasuta saadud asjadest, nagu sa juba ka siinkohal mainisid, ei oskagi omanikud nii palju lugu pidada. sina saad selle kaamera k?ll hiljem, kuid seda v??rtuslikum see on!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.