Tipsi teeb ise

MINUMOODI DESIGUAL

Kui ma eelmise koti, mis oli endale mõeldud, heegeldamist alustasin, siis oli meie suuremal preilil ka kohe kindlasti uut kotti vaja. Kuigi soov oli just samasugust saada, ei olnud mina sellega nõus ning sedakorda sai talle Desigualist inspireeritud suvekott.

Desigual on oma stiiliga üks minu suuri lemmikuid ja seda alates sellest, kui ma paar aastat tagasi linnatänaval ühte erilist mantlit märkasin. Alguses pidasin ma seda rätsepatööks, aga kui mõni päev hiljem veel üks samasugune mantel vastu jalutas… peagi leidsin sama mantli ajakirjast Buduaar. Igatahes, Desigual on minu arvamust lapitehnikas rõivastest päris palju muutnud, positiivses suunas.

Põhilõng on 100% puuvillane Camilla ja ülejäänud on kodustest varudest puuvillased lõngajäägid.
Heegelkonks nr.2,5.
Vooder on kodustest kangavarudest sitsiriie.
Kott kinnitub magnetkinnitusega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.