tintsiku näputöökroonika

Jõuludest ja pisukesest lapsemeelsusest

Mida aeg edasi, seda rohkem tõstab pead minu sees üks pisike tüdruk. Võib-olla ei olegi teda rohkem kui tavaliselt, aga kontrast pisikese tüdruku ja praeguse mina vahel üha suureneb ning seetõttu tundub seda vallatut tegelast kohatult palju olema. Teagi nüüd, peaks sellega midagi ette võtma või lasta tal olla? Kuniks ta sedamoodi välja lööb…

… et tavalist endatehtud süldikarpi soolaleivaks saates peab ikka mingi kiiksu välja mõtlema, pole vast hullu. Lõbusat lõõpi ajades vahel tunnen küll, et piir lapsikuse ja mõõdukas-muheda nalja vahel kipub hajuma, aga millegipärast surmtõsist inimest minu sees on suhteliselt vähe. Jõulude ajal usun mina jõuluimesse ja meeleldi olen osa jõulumuinasjutust. Usun inimeste headusse ja päkapiku-usku olen ka. Täna juba nägin neid, istusid vaikselt mu magamistoas ja nautisid küünlavalgust.

Head esimest adventi ning kaunist jõulukuud teile kõigile, armsad sõbrakesed!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.