Teen ja teen…

Kolisime pool aastat tagasi uude elamisse ning tegeledes tubade sisustamisega otsustasime, et magamistuba tuleb roheline. Otsustasin siis paralleelselt ka päevateki kududa. Olen siin imetlenud usinate kätetöid ja mõtlesin, et teen ka ühe vahva lapiteki.

Selline pilt oli meie elutoas, kui mul oli puudu veel 11 lappi.

Nüüd olen end pingutanud ja valminud on kõik vajaminevad tükid.

Selline on pilt enne pressimist ja kokku heegeldamist. Lapid on erinevatest lõngadest. Poest olen neid valinud selle järgi, et oleks enam-vähem roheline materjal. Tumehall ja valge lõng olid juba varasemast ajast lõngakotis.

Ja nüüd jääb mul ainult üle loota, et ehk ma lapid ka pressitud smile_bln6 saan. Kokku heegeldamine on ju lapsemäng smile_aplaus

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.