Sussimemme vildituba.

Väga tagasihoidlik palve!!

Kõik sõbrad kes olete oma blogisse minu blogi nupu pannud, palun vahetage see uue nupu vastu välja. Mina ikka kõike ise, ise aga kuna Mercar armas tüdruk tegi mulle nii ilusa banneri siis soovisin ma ka sellesarnast nuppu.
Aadress siin:

Oh mind lolli tuli hoopis nupp kui kopisin selle aadressi foorumist blogi nupud ja bannerid 9- ndalt lehelt.

  • Avatar

    Kui keegi nuppu vahetab, siis ei pea seep?rast veel uusi koode panema. Piisab kui uus nupp on sama nimega kui vana ja salvestatakse samasse kohta – nupp ise vahetub igal pool siis ?ra, kuhu teda pandud on.
    -piiksupirxu-

  • Avatar

    Minul ju ongi see uus b?nner, ega sa seda ju alles teinud, ma sealt b?nnerite foorumist leidsin.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.