Susa hobinurk

Vol. 1

Mina sain päkapikk WWJD-lt paki!

Kirjutasin foorumiteemasse, et minu Jõuluvärv on punane ja punane see pakk ka tõesti oli!
Punased linikud – üks suurem ja kaks pisemat. Punased, valge lumerandiga kindad ja punaseruudulised pajalapid! Lisaks armas kaardike!

Mul on sel aastal tõeline pajalapiaasta!
Olen osalenud kahes TKV projektis ja saanud kahed pajalapid ja ühed pajakindad!
Ma olen täitsa kindel, et see on ilmne viide minu mitte kõige köögisõbralikumale elustiilile 😉 See on nagu telepaatia pakisaatjatele Lynxi poolt – suunake Susa kööki!
😀

Aga pilt ka minu punasest Jõulupakist!

Aitäh sulle, WWJD!
Punane on mõnus ja soe värv ja minu Jõulud saavadki mõnusad ja soojad!

Ja nüüd, et pajalappide vääriline olla, lähengi kööki.
Kõrvitsasalat vajab tegemist ja kuigi ma seda enne kunagi teinud ei ole, loodan siiski, et sest saab ikkagi salat, mitte püree…
😉

 • Avatar

  v?ga lahe pakike:D ja suured t?nud projekti eestvedamise eest.

 • Avatar

  Kena pakk. Kui juhtubki, et k?rvitsast saab p?ree, siis lisa veidi sulatatud juustu ka ja saad imehea p?reesupi.

 • Avatar

  Ilus punane. Pajalappide koha pealt – neid l?heb ikka vaja. Kehval ajal pidid inimesed rohkem kodus s??a tegema, siis on pajalapid h?davajalikud pottide-pannide-kastrulite t?stmisel. Ma usun, et sa oled nii lahke k?ll, et lubad Lynxil ka oma pajalappe-kindaid kasutada.

 • Avatar

  N??d Susa hakkab meid r??mustama huvitavate ja ilusate piltidega toitudest, mida ta usinasti valmistab l?hitulevikus, kasutades uusi pajalappe ja pajakindaid 😀 Neid ju n??d p?ris korralikult kogunenud ja nad n?udlikult sosistavad Susale: "Kasuta mind!" 😀

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.