Susa hobinurk

Sallipäev!!!
Sain eile pakiteate!
Täna öösel käisin pakil mitu korda järel 😉 Unes muidugi…

Ja praegu tulen just postkontorist.
Alguses kasti avades paistsid ilusad punased narmad. Ja uskuge, ma tõmbasin seda salli sealt karbist välja nagu mustkunstnik – seda muudkui tuli ja tuli ja tuli! Ilus punane, pitsiline, täisvillane ja narmastega! Superpehme talvine sall, mis raudselt käiku läheb 😀 Muide – 2,5 meetrit pikk!
Ja siis vaatasin veel kasti põhja, sest seal nagu sahises midagi!
Ja see on uskumatu, aga ma sain ISETEGIJA värvides siidisalli ka veel! See on tõesti super 🙂 Nüüd saan oma isetegija särgiga seda salli kanda. Tegelikult jalutasin sall kaelas juba linnast koju 😉

Suur-suur aitäh Sulle DREX!!!
Ma olen ikka ütlemata õnnelik nende sallide üle!
Mina aiman, kes see sallimeister oli (tänu Nyy tähelepanelikkusele ;)), aga teie hakake arvama 😉

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.