Sixu isetegemised

Selles postituses ma oma käsitööd ei näita. Tegelikult oleks näidata küll, aga mul on veel pildid tegemata. Täna-homme peaks need tehtud saama. Niisiis, näitan hoopis oma ema käsitööd, tema enda lahkel loal muidugi. Kui Pärnus mu emal külas olime, siis ta ikka uuris, et kas ma juba tegin tema tööst pilti, et ma ikka ära teeksin, enne kui koju tagasi sõidame. 😀 Pildid said muidugi tehtud, emal ju ka hää meel, kui tema töid natukene näidatakse. 0o9

Ema, saades inspiratsiooni sellest käsitöötarvikute hoidikust, mille mu ämm mulle jõuludeks õmbles (näitasin seda ), tegi enda ja vanaema käsitööasjadele ka hoidiku.

Välimise külje tegi ema kootud motiividest, mille mustri-ideed pärinevad Jan Eatoni raamatust “200 kootud ruutu”. Materjaliks lõngajäägid, natuke nööpe, osade motiivide sisse on kootud 4 mm plastpärlid.

Ülemine klapp on kaetud heegeldatud motiividega, mustri-ideed on Jan Eatoni raamatust “200 heegeldatud ruutu”. Materjal ikka lõngajäägid. Voodriks on fliis, voodririideks kangajäägid. Alumisest kõige vasakpoolsemast sahtlist piilub välja , mis tegin oma emale ja vanaemale emadepäevakingituseks.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.