Sirsu näputööd

Täna ( või siis juba eile kui kella vaadata ) ühesõnaga 15.detsembril on minu kallil pojal sünnipäev kln7 kln7 kln7 kln7 . Täpselt neli aastat tagasi ta sündis ja tegelikult ei usuks küll , et see juba nii ammu oli , aga oli ja minu väike mees hakkab suureks saama ! loveshower
Homme tulevad külalised ja peame pidu , sest emme pidi täna tööl olema ! Mõned pildid ka päevakangelasest :

Kõigepealt pilt , kus ta on üheksa päevane

Markus kaheksa kuuselt oma vanaonu sünnipäeval

Siin 2,5 aastaselt Kiviõli tuhamäel mootorrataste mäkketõusul

Ja see pilt on tehtud selle aasta septembris

Väike meenutus ka Markuse sündimisest : ta sündis kell 13.43 ja peale selle , et ma olin väga õnnelik ja muidu ka rahul , et kõik hästi läks on mul siiamaani ja ilmselt kogu ülejäänud elu meeles see , et mul oli kõht nii tühi , et kui poleks olnud just lõunaaeg , siis oleksin mina küll läinud haigla peale omale süüa otsima , mitte imetlenud oma beebit nagu ma siis ikkagi teha sain ( peale seda kui olin omale kausitäie suppi sisse kugistanud ja oleks ilmselt veel sama palju läinud kui keegi oleks andnud ). Igastahes järgmine kord olen targem ja söön ka enne sünnitama minekut ! Noh selline lugu siis ! icj7 icj7 icj7

Kui nüüd muudest asjadest veel rääkida siis sain mina ka oma Isetegijate kalendri kätte ja see on tõesti ilus ja väga väga kiiresti tuli kohale ka ! Aitähh !

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.