Sireti pesakast.

Tere taas!

No on ikka jama nende piltidega mul. Kohe kuidagi ei taha Nagisse minna. Vaevalt, et mõnda teisegi albumisse paremini läheksid. Praegu alles viimased laevad, kell on oi oi oi kui palju! 😯 Aga katsun ruttu kõik ette näidata, mis meil toimunud on.

Tegin tüdrukule “tuunika minu moodi”. Päris parajaks saab vast kolme aastaselt aga ega tasugi selliseid teha, mida kuu aja pärast jälle harutama hakkan.
Värv sai siin vist kõige õigem.

Viksilt ja viisakalt näeb selline välja:

Selga toppisime ka. Nägi küll välja nagu kartulikotist kleit aga küll varsti parajaks saab. Modell ei olnud mul ka sugugi poseerimise tujus, telekast tuli parasjagu mingi laste laulu saade. 🙂

Tutid kah. Paela vorpisin selle punumis masinaga valmis, mida käsitöö poodides müüakse. Tuli äkki meelde selle asjanduse olemasolu.

Mingil hetkel jäi pildile hoopis üks teine tutt, ok, selle kummi ju ka hommikul meisterdasime. 🙂

Mõned päevad tagasi tegin ühe kaelakee ka. Isetehtud vildimummud ja fimomummud. Pidile ma seda muidugi jälle ei saanud. No ei oska või mis värk! Ehteid mina korralikult kunagi pildile ei saa. Liiga tark fotokas on, mina loll ei oska õiget reziimi valida.

Nii, ja rohkem pole ma midagi teinud. Plaanis on veel tüdrukule kleite teha ja ehte unistus on ka.
Eks ma juba homme millegagi algust teen.

Rainer hakkas jälle indiaanlaseks:

Silveri arvates on isa tööpüksid talle enam-vähem parajad:

Mängumaja on mul ikka pildistamata. Nad elavad seal vahepeal koos koertega, vaevalt, et see enam eriti vaatamisväärne ongi. 🙂

Õnneks on kuuma ilma ikka jätkunud ja minu “kolm kanget” ei pea enam suures mustas tünnis korda mööda käima. Poisid käivad seal lausa vihmaga, eriti Silver. Mu kaks viimast on täiesti vee hullud!

Ja tubastes oludes peab plika ka muidugi kõigiga pesus kaasas käima. Issi teda ei võta aga mina ja poisid ei pääse. Vahest mitu korda päevas! Muudkui pesema ja pesema! 😀

Ja kus peseb hambaid! Sa jeerum! Nühib kohe nädala jao ühe korraga! 😛 Miskipärast mu lapsed on kõik enne hakanud hambaid pesema kui potil käima. Tüdruk on mul nüüd poolteist aastat vana.Kammib pead, mis siis, et täna näiteks kahvliga. 🙂 Mänguasjad korjab ilusti kasti kokku. Laiali loobib ka muidugi sama ruttu. Sööb ise, kahvliga läheb paremini kui lusikaga. Pükse kisub ise üles-alla. Natuke räägib ka, nimisõnad ja kamandamine on selged. 😀 Aga vot see kakaralli käib meil ikka mööda tube! 🙁 :viha:

Vai nüid mis kell oo! Aga tehtud sain ja kui aparaat õnnistab, panen homme selle tuunika albumisse ka. Kui ei õnnista, pean enne sügisest pööripäeva naabreid tüütama minema. See mu “nelja aastaaja” suve kollane töö. Rohkem kollaseid ega punaseid esialgu ei tule. Mul pole lihtsalt seda värvi mittevillast lõnga.

Tsau! Praadige ennast ikka hästi, ega seda suve enam teab mis kauaks ole! 🙂

PS.
Mu blogi on kehvasti loetav, eks? Vähemalt minu jaoks küll virvendab ja annab ikka kindlaks teha, mis tähega tegemist on. Varem oli kõik ok aga nüüd juba oma pool aastat seline. Ei tea mis ma tegema peaks, et asja parandada? Tausta värvi muutmine pole aidanud ja tähtede suurus ka mitte.

No nüüd sai poole suurem, 🙂 isegi mina näen. Olgu siis suur ja sinine. Kole kehva ikka kirjutada, kui ise ka ei näe, mis ja kuidas on. Äkki on mu silmanägemine mind maha jätnud?! 😛

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.