Sireti pesakast.

Õhtust!
Kuidas päeva veetsite? 😛 Mina otsisin välja retsepti “hakkliha supp marineeritud kurgiga” ja nii mu päev rõõmsasti õhtusse saigi. Lisaks on nahka läinud kaks shokolaadi, nuudlisupp piimaga,juustusaiad,hulk piima, kaks kohvi ja kindlasti veel midagi. Ja kui ma nüüd küsiks, kuidas mitte 34 kg juurde võtta, nagu kahel eelmisel korral, siis soovitaksite mul kindlasti üle lugeda mida ma just oma päeva menüü kohta kirjutasin.:D
Aga rätik sai juba päeval narmad külge ja nüüd enne pimedat ka pildile! Sellega on siis asi ühelpool! Nüüd heegeldan motiive, teen poistele ühe teki. Nii proovitööks.

Ise vahin, lõug lõunas,sest mul on jube londiummistus ehk nohu ja kust mina pidin veel teadma millal see pilt just täpselt tuleb!
Aga asjanduse mõõtmed ka. Ülemine serv 160, äär 120 ja keskelt läbilõige 90 cm. Minu suurusega parema võrdluse saamisks võin öelda, et olen 180 cm pikk.
Ohh, ja nüüd ruttu kitse lüpsma! 😉

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.