Sireti pesakast.

No tere!
Minu kohta jube pikk vahe, mis ma pole siia kirjutanud. Isetegija keskkonnas olen sellegi poolest endiselt palju tunde veetnud.
Nii mõndagi oleks nüüd öelda ka, hakkan vist ikka sellest käsitööst pihta, mis otseselt kätega tehtud! 😉
Eile sai valmis mu kirju õlarätt. Narmaid veel pole, küll homme panen. Küll oli vaevaline töö ! Kui algul läks lõbusalt siis vahepeal selgus, et olen ka sellise isetegemisega tegelenud, milleks käsi küll vaja pole…. nimelt selgus, et ootan oma kolmandat jõmpsikat! 😯 icj7 Neli päeva ei võtnud ühtegi näputööd kätte, seedisin …. siis hakkasin ikka edasi kuduma. Ja sada häda sellega, lõnga “hais” ei meeldinud kohe üldse… 😕 Kuna ma õnneks just kemmergujumala kummardaja pole ühegi lapsega olnud, siis kirtsutasin nina ja kudusin ikka asja valmis. Siin ta nüüd on ja varsti läheb mõnele oksjonile, ehk aitate mul sellest asjandusest vabaneda! 😆

Õhtupäikesega sai kuidagi kollane ja mage pilt, nii suur kah teine, et ei taha kuidagi pildile ära mahtuda. Roni või kaameraga laealla.:)
Sellega on mul siis hetkel suuremate tööde isu täis! Ei tea, kas värvispektrilegi kollast lisa tuleb. Muudkui tahaks magada, mida ma muidugi ei saa ja siis sööks….24H ! 😯 Mida iganes, shokolaadi, halvaad, kartulikrõpse, öösel kell kaks küüslauguleivakesi. Ja hommikune piimasupp läheb hästi nahavahele. Muidu ma seda nagu üldse ei söö…:roll:
Täna tuli seene isu. Tegin siis seene-singi-pärmitaigna piruka. Tuli küll rohkem saia moodi välja aga küll läks hästi nahka, kogu perele ja isegi mulle! 😀 Üritaks teile ka isu peale ajada;)

Nii nämma oli!!! :D:D:D
Laupäeval saab väike Silver kahe aastaseks, peaks selleks puhuks ka mingi taolise kaku kokku keerama, kes teab, kas mul endal sel hetkel tordi isu on, äkki tahan hoopis heeringat.:)
Nüüd siis katsun oma õnnist olukorda nautida ja teha just neid asju, mis tahtmine parasjagu peale tuleb. Seelikute ja kleitide kudumine – heegeldamine jääb ära! 😕 Sügisepoole hakkn vast titeriideid ka aretama, sest ega mul esimese eluaasta jaoks mitte ühtegi asja ei ole küll. Kuna mees arvas, et kolmandat meil küll ei tule, siis said titekad kõik kohe ära antud. Aga vott tuleb ikka küll ja appi, appi, kõik hilbud peab uued muretsema. Tegelt, meil isegi oli mõte, et sügise poole võiks…aga tema juba olemas!:D
Nii et siis mina ka kaheliitrise kannuga taimekeste kastja! 😆

Kena õhtukest teile, ma lähen vaatan, mida jälle nahka pista…. 😳

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.