Silpsolpsu käsitööpäevik

Ritsik62 oli minu päkapikk!!!

Täna ei jõudnudki vanemate poole, kuna terve päeva mässasin kotivahetuse kotiga. Mõtlesin, et no mis seal siis on, pisut nipet-näpet teha ja valmis. Aga kui tegema hakkasin, siis läks kaks päeva veel, enne kui koti päris valmis sain. Nüüd on küll süda rahul, aga sisse poeb uus ärevus – et kuidas siis kott ka omanikule meeldib! 😉 Loodetavasti saan seda üsna pea teada! Ma olen ikka lootusetult viimase minuti inimene… Veel 17.00 õmblesin, siis veel midagi õmblesin ja seejärel pildistasin. 17.30 jooksin bussi peale, et veel enne 18.00 postkontorisse jõuda. Jõudsin, olin viimane klient ja 18.07 lõpetati minu teenindamine! Ei visatud õnneks välja! 😀 Päkapiku pakikese sain ka kätte! loveshower loveshower loveshower Oi, ma olen õnnelik! Väga-väga õnnelik!

Kallis Päkapikk, ma tänan sind nii ilusa kingituse eest. Ma tean, et need mõlemad asjad on sinu enda tehtud (luurasin veidi su blogis ringi)! Õun on nii isuäratav ja mahlane ja kausike ka super kena. Sinna panen piparkoogid sisse!
Mina Päkapikku juba tunnen, kas teie ka?

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.