Siit ja Sealt

Õmblemise lainel

Minu jaoks on ilmselgelt suvehooaeg kättejõudnud. Nimelt olen ma oma viimase kudumisprojekti täielikult unarusse jätnud ning keskendunud hoopis kleitidele ja tuunikatele. Selline asi juhtub minuga iga kevad. Tegelikult mulle meeldibki kleite ja tuunikaid kõige rohkem õmmelda. Nt pükse ma ei õmble üldse, kunagi tegin, aga enam mitte. Jakkide õmblemist ma täitsa vihkan, seetõttu õmblengi ühte jakki juba üle poole aasta, aga alla ka ei anna, lihtsalt jonni pärast kavatsen valmis õmmelda. Nimelt ei tule see mul eriti õnnestunult välja, koguaeg midagi valesti ja ei sobi ja nii ma vaikselt nokitsen, tegelikult on juba pm valmis, ainult alumine äär ära teha, aga siis sai niit otsa ja abakhanis hetkel polnud sellist. Sobiv, kas pole 😀 Nii ta mul siis seisab kuni leian niidi ja tuju peale tuleb.
Igatahes on see hea vabandus mul täielikult klieitide tuunikate lainel olla 😀 niisiis minu 2 viimast tegemist.

See kleit kuulus tegelikult minu emale, kuid mina sain selle juba mitmed aastad tagasi endale. Tegin kitsamaks ja lühemaks. Tegelikult hoiab ilusti taljesse, kuid pildilt seda näha pole. Kui kunagi saab seljas pilti tehtud lisan ka selle.

Ja siit siis minu uus kollane tuunika.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.