sibulaplixi asjatamised

Inimesed sinu elus tulevad ja lähevad…

Meie lasteaias on üks hästi tore õpetaja. Lapsed armastavad teda ja töökaaslased samuti. Täna on ta aga meie majas viimast päeva tööl, edaspidi saavad ta omale pisikesed pärnu rüblikud. Mul on heameel nende rüblikute pärast tegelikult, aga omal võtab kergelt pisara silma… Hetke pärast astun ma omatehtud pisikese meenega selle toreda õpetaja lahkumispeole.

Kui ma tööjuures liivakastiserval piimaimeja teki sisse kilpkonnalappi tegin, siis oli see vahva õpetaja seal kõrval ja talle meeldis see lapp väga.

Kui ma ühele teisele õpetajale salli tegin, siis ütles seesama vahva õpetaja, et “mulle paluks kilpkonn, nagu sa sellele lapile tegid”. Soovidel, olgu nad nii suured või väikesed, kui tahes, on kombeks aegajalt täide minna, seega täna täitub selle õpetaja kilpkonnasoov ja ta saab omale säherduse sõbra

Lisaks sai üks kommikarp omale lillepeenra peale, kuna hinnasilti tirides tuli pool pealmist paberit ka maha kassapidajal. Alul plaanisin teha ühe õie, aga tuli terve peenar. Kusjuures, kuna ma liivakasti serval neid lillekesi jälle tegin, pidin ühe lillekese juba ära loovutama sellele samale õpetajale :D:D:D

Pildid on nata kehvad, sest said tehtud telefoniga, aga parem on ikka, kui ilma piltideta postitus.

Ma siis nüüd lähen 😛

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.