sibulaplixi asjatamised

Tere mu blogi ja blogilugejad.

Pean teie ees vabandama, et olen täiesti kadunud olnud ja need, kes huvi tunnevad, on pidanud minu blogi juba aegade avarusest otsimas käima. Ma olen sattunud portsu otsa-kohe üsna suure otsa. Kui sa ikka oled kolm aastat ja natuke peale teinud kodus pmt seda, mida ise tahtnud ja siis äkitse on vaja ajada plaani ja täita pabereid jne ja seda kõike 21 nunnu võõra lapsega ja siis mahutada veel õhtusse aega oma kolme põnni jaoks ja siis veel kool ja kodused tööd, mida koolis antakse-mõne jaoks käkitegu, minu jaoks tohutu ports. 🙂
Samas tööl on mõnus ja koolis pole ka viga. on mõnusaid ja toredaid õppejõude ja on selliseid kes sobiks pigem sõjakooli rividrilli tegema. Kodutöid üle andes on vahel hirm nahas, et kas ikka pidi nii see asi olema. Kunstitunnid on põnevad, siis saan ma natukenegi teha seda, mida näppudel meeldib teha. Kui muidu aega ei jagu, siis neis tundides peab nikerdama. 🙂
Meid muidugi pannakse neis tundides proovile ka-pannes meid tegema ühte asja hoopis neljakesi, või kahekesi, aga mitte üksi. esimesest paaristegevusest õnnestus mul kõrvale viilida, kuna paarilist ei jagunud.
Aga teise korra ühistöös oli minu panus selline

ja kogu töö oli selline

selline jõulukaunistus, kus ripub minu päkapikk Naabri Paul, vääris hinnet A 😀

muidu olen teinud sedasorti nokitsemist nagu

A muidu tegelen poolvägisi majutusega. Alles olid pikemat aega minu juures peatumas perekond Põletikud (härra Äge Kõri Põletik, Proua Põse-Koopa Põletik ja vanaisa Kopsu Põletik. Mina olin usin ja kostitasin neid “suhkrust” valgete sõõrikutega ja kandsin kuuma teed ette ja lõpuks kui pold enam muud, millega kostitada peale kollaste saiakeste, millel nimeks antibiootikum, lasid perekond Põletikud jalga ja ma sain rahus puhata ja koolis käia. No nädalakese seda lõbu oligi, nüüd tuli Angiin. Mina jälle kostitan meega ja teega ja sekka valgeid sõõrikuid ja tema lebotab nigu poose ja pitsitab minu kõri, nii et neelates käib valu kõrvust läbi. Mina tahtsin jürri laadale, aga tema tahab teetassi ääres ja teki all olla hoopis. korraldab mu kurgumandlitele viievõistlust.
1 ala-kumb saab enne pinksipalli suuruseks
2 ala-kumb suudab kauem püsida pinksipalli suurune
3 ala-kumb rohkem kaela pealt välja paistab
4 ala-kumb suudab rohkem mulle haiget teha
5 ala, kumb on mädasem, kui teine

Pähh, ma ütlen!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.