sibulaplixi asjatamised

veel üks sall

ja jälle villast. no meeldib mulle see tegemine ja samas vaja ju harjutada ka 😀
igatahes seekord siis selline

ega mul on praegast salli vaja ka nina on tatine ja kõri on mega valus. pool suulage on ka paistes ja valus nii et süüagi ei saa, kuigi tahaks.vardad võtaks kätte küll, aga kuna ma olen suurema osa päevast olnud sellises konditsioonis

siis kulub enamus ajast lastesabas rändamisele ja muud lihtsalt ei jaksa…kui magama lähevad siis on minu aeg, kui jaksan olla….

natuke vanemat ka…kuna vaatasin et mul vanadest postitustest puudu ühe mütsi pilt valmis kujul, siis siin se nüüd on

ja mullu kootud beebikomplekti piiga seljas justkui ka polnud näha kusagil. siin siis nüüd on. komplekt on täitsa üle kusjuures, kes tahab annab märku, pean vaid luku asemel nööbid kampsile panema, muidu on kole ja lukk paha ka ei liigu hästi

üldiselt ongi mul blogi algusest palju puudu seoses albumite kadumisega netis ja dejavu pilte tuleb siia ka varsti neist asjadest mis alles on veel.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.