sibulaplixi asjatamised

mulateema

eile oli meil siis sünnipäev ja oli väga väga tore päev. rahvast oli päris palju ja kõik olid toredad 😀 tort maitses hästi, jutt jooksis, susa lõngad köitsid pilke ja pärlid ahvatlesid oksjon oli lahe….esimene oksjon, millest osa võtnud olen ja sain omale sealt kaks asja ka :D…..eneselegi üllatuseks…icc see minu ostmine oli ka hea……teised muudkui pakkusid ja pakkusid ja siis äkki tegin mina suu lahti( eneselegi üllatuseks) ja saingi asjha omale.
ostsin siis sellise imelise käevõru

ja sellised pajalapid

tänan toreda ürituse eest ja toreda seltskonna eest 😀

aga laupäeval tegin mina ikkagi selle tüki ära ja ostsin kaks lõngapesa omale ja sellised need siis on

mulle igatahes väga meeldivad. veel jäi mulle näppu selline kott

pmt ostsin selle koti ainult sangade pärast ja see maksis 64.90 värv meeldib mulle tegelikult ka, aga teostus on nigelavõitu ja kardan et see eriti vastupidav niikuinii poleks…ühesõnaga võtan sangad ja teed uue koti

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.