Saare talu vildikamber

Eilesel päikesepaistelisel pühapäeval tegime koos Saaremaa Isetegijatega nõelvilditud lilli

ja nunovilti. Kahjuks ei osanud ma fotokat õieti kasutada ja nii, ei ole mul nunoviltidest pilti. Aga pole hullu, kuna sain Imbilt tüki kotiriiet, lubadusega see nunovilditada ja ostsin Pilvelammastelt suurepärast imepehmet valget eelvilti ja hästi ilusate toonidega meriinovillasid, siis varsti panen pildid üles nendest töödest ja ka sellest nunovildist, mida ma eilsel kokkusaamisel alustasin.

Laupäeva õhtul lõppes Kalendrikonkursi teine voor ja mul on suur tänu ütelda kõigi minu tööde poolt hääletajatele. AITÄHH !!!!

Minu vilditud töö olid :
Vilditud tükkidest kotid

ja Vilditud pilt :

Selle vilditud seinakaunistuse tegin oma uue kollase-sinisekirju saaremaa köögi seinale. Superhästi sobib:

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.