Rekukese meisterdamised

Tere õhtust! 😆

Sain täna valmis oma beebi tekikese. Mõtlesin, et tahaks sellist veidi õhemat, samas sooja, väiksemate mõõtudega tekki, mida saaks kärus ja turvahällis kasutada. Beebsu sünnib ju meil esimestel septembri päevadel. Tegelikult ma talle ikka iga õhtu räägin, et ta natukene varem tuleks! o9m9
Heegeldasin seda juba jupp aega…no tegelikult mitte väga kaua, lihtsalt pole olnud mahti ja aega ainult tekki heegeldada. Aga täna sai ta mul siis valmis!

Tekikese suurus tuli umbes 80×80 cm. Lõngaks kasutasin Baby Titan Wool värvilist lõnga, millest 70% on Merino villa. Heegelnõelaks oli nr.3! smile_c0ti

Tänane päev oli ikka nii väsitav ja minu seljale kurnav, kuna sai päev otsa õmmeldud. Meil reedel pulma minek, nii et mu pallike peab ka ju kuhugi mahtuma. Nüüd ma siruli ja elukaaslane triigib ise oma särki! smile_bln6 Ah, ta mul üldse väga tubli. Kui teile siia kiitma kukun, siis te ei viitsi enam lugeda! 8v6

Soovin teile hoopis ilusat õhtu jätku! mjyt

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.