Reinika alles õpib:)

Tere taas. Jõulude kiire sagin on nüüd möödas, kuidagi rahutus on hinges. Puudub igasugune tegevusplaan! Nii tore oli Detsembris koguaeg pea mõtteid täis sagida siia sinna, et seda teist ja kolmandat on vaja, nyyd on pea vaid tyhjust täis. Mõtlesin esialgu, et kuna sain hakkama täiesti isetehtud jõulukinkidega, et proovin see aasta ka sünnipäeva kingid ise meisterdada. Aga ohh hullu, esimesed sünnipäevad on ju kohe jaanuari alguses. Eks näis, kas jõuan miskit meisterdada. Ja täna foorumis lugedes avastan ka et varsti on juba veebruar ja sõbrapäev. Oleks ju õige aeg varakult hakata sõpradele/armsatele kolleegidele midagi tegema. Aga igatahes olen siin igapäev midagi nokitsenud, aga näidata pole midagi erilist. Kõikse tootlikum oli mu eilne öine vahetus. Muideks on päris vahva üle pikaaja ilma magamiskohustuseta öö veeta ja südamepiinadeta nokitseda käsitöö kallal. Öisel vahetusel valmis siis üks vallatu tissipadi.

Mis esialgsetelel plaanidel pidi minema mu onu varsti saabuvasse kingikotti. Aga leidis hoopiski oma õige koha mu kalli aikaasa kaela toetamaks arvutimängudega tegelemise ajaks. Ja ega Tal on seda hädasi vaja kaa. Praegu ju puhkus ja üsna mitmeid tunde on tal võimalik voodil kael kangeks vedeleda. Ja sellised nad siis kahekesi välja näevadki!

Mul kohe hea meel, et õige asi õiges kohas õigel ajal. Muidu ju äkeste vaesel mehel pärast puhkust töö tegemine poolesvinnas, kui kael kange.

Ja kõige lõpuks mõtlesin provida ka üht karbikest valmistada. Igatahes läks pesumasinasse selline asi,


eks näis mis sealt välja tuleb. Ega ma ju ei tea, nagu alati ei tea ma ju hetkel käsitööst ja viltimisest veel midagi, aga omalooming ongi kõikse parem õpingumeetod. Olen paljudes blgides näinud kuidas vilditud karbikesed pesumasinast 60kraadises pestud veest väljatulevad, lahti lõigatakse jne. Eks ma siis proovin ka. Ma ei suuuda ju oodata aasta alguseni kui ometi saaks juba kuskile käistöö õpiringi minna. Ei oska ma kuskilt otsida, rohkem kui foorumist, kus üldse need tarkuste jagamised käivad, aga loodan ikka midagi head leida. Selleks korraks siis kõik.

Endiselt olen veel kõigest sellest vaimustuses ja väsimus märke veel ei ole!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.