Pikne töötab kätega

Täna on minu sünnipäev. Nagu juba tavaks saanud, on mul sellel päeval väga häbi. Juba varakult on mind õnnitlenud nii paljud armsad inimesed! (Kelle sünnipäevad olen mina kahjuks sootuks unustanud, hea kui kuu meenub.) Ja nagu tavaliselt, ei kutsu ma ka külalisi, rääkimata veel kuskil väljas käimisest. Sõidan hoopis perega maale. Vot selline põrsas olen. Aga kõigest hoolimata on mul väga hea meel kõigi kõnede, sms-ide ja meilide üle, see, et ma udupea olen, ei tähenda, et ma oma sõprade peale ei mõtle!

Midagi uut näidata pole, ehkki vardad ja heegelnõel on töös. Aga panen siis mõned kuud vana pildi, pildiga post on ikka etem kui pildita swi6
Need on minu poiste kampsid, idee raamatust “Piltkudumid”.

Ahaa, kui vanaks ma sain või? Juba kuuendat aastat järjest 27!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.