Pets`i käsitöökoduke.

tjm lõpetasin oma soki smile_c0ti

Kui minu jaoks on kudumine tähendanud koguaeg pp ja ph 😀 ,siis nüüd on lisaks tulnud õs 😀
Ausalt ,ma koguaeg imetlen neid ilusaid kootud ja pitsilisi asju,aga ise pole julgenud proovidagi-no ei oska ju :sad:ja pole siin ligiduses kedagi,kes kooks ja õpetaks (no kindlasti on,aga mina ei tunne). Vahest mõtlen,et pean kohalikku memmedeklubi külastama-küsiks ja õpiks 😀
Ükspäev oma 13a. vennatütrega rääkides tuli jutuks,et oi kui ilusad sokid(raamatus) ja et kahju,et ma ei oska õhksilma teha.No tema siis ütleski mulle,et see nii lihtne,et vaid lõng vardale vaja võtta
😀 Oh mind küll 😳 😳 😳
Kui need kudumata mahatõstmised ja ületõstmised ka selgeks saaks.
Aga sokkidega olen 99% rahul. 1% jääb puudu sellepärast,et kand oleks võinud natukene suurem olla.

Lõng on sama mis kirikinnastelgi
Hirmsasti ajab minul silmad kipitama(vist see lambavill)
Nime ei tea,aga on üsna peenike.Vardad ka kooliajast need peened metallist (minu lemmikud)

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.