• Avatar

  Nii toredad, sobivad modellile v?ga h?sti;)

 • Avatar

  Modell poseerib t?esti nagu jaksab. Saab t??ga suurep?raselt toime ja p?ksid ka vahvad.
  Ma ka ?el, sest leian, et Su kommentaarid m?nedele Etsy tootefotodele on v?ga elavad. :))

  Sokike

 • Avatar

  p?ksid lahedad, eriti need esimesed, kus sinistel p?kstel PUNANE tasku??r ja ankur!!! Ja modell on superklass 🙂 A pildistamise p?rast ?ra niiv?ga muretse, ma arvan, Sinu fotod annavad v?imalikule ostjale tootest hea ?levaate. Pole k?ll artiklit lugenud, aga eks ajakirjades m??aksegi ju ka piltidel pigem atmosf??ri v?i "lugu", kus m??dav ese on mingis tegevuses v?i olukorras, aga ma arvan, et netipoest ostes v?ib seina taustal tehtud pildist isegi parema ?levaate saada kui mingist peenest kompositsioonist.

 • Avatar

  se pika jutuga K?laline olin mina, riis 🙂

 • Avatar

  v?ga lustakad p?ksid 🙂

  Marmelaad

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.