Nikit-nokit Chzi moodi:)

Tere-tere! Palju aega on juba mu viimasest postitusest möödas…Aga on vist ka põhjus täitsa olemas…Aega vähe…Hommikul kooli, peale kooli trenni, siis õppima ja et end veidike mõnusalt tunda vaatan televusserit. Lihtsalt täitsa kiire on ja ainult laupäevad-pühapäevad jäävad käsitöö jaoks. Aga kui ma vähegi viitsin siis teen õhtuti ka käsitööd 😀 Niisiis olen ka mõne asja valmis saand.
Kõikse rohkem olen vist rahule jäänud selliste kõrvarõngastega.

Sellised cernitist lillekesed oranži palli ümber!
Olen veel teinud küünlaid ka. Geelküünal sai siukene.


Ja teine küünal on täitsa tavaline.


Olen poes neid küünlaid vaadand ja kõigil on veel pälid otsas ning pani ka siis enda küünlalegi!
Veel rääkin siuksest saavutusest, et sain elus esimest korda hakkam märgviltimisega! AG pilte näitan juba mõne aja pärast kui mõni korralik asi valmis saab!
Ja veel üks teadaanne! Kuu pärast sööme juba kõik ilusti praadi ja jagame kinke! icj7 smile_pk
Tegelt on üks asi ikka veel parandan üht õmblusmasinat ka icon_g020

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.