Nikit-nokit Chzi moodi:)

Tere Juuli!

Hei isetegijad! Kätte on jõudnud Juulikuu ja päike koos vihmaga sunny Käsitöö hoog on mul jälle sees ja juba valmib ka Juulikuu sinine. Ahjaa, Juunikuu kollasest ma tahtsingi rääkida! Sai see mul ilusti valmis ja neid asju on lausa kaks! Juunikuuks heegeldasin ma päikesekollase MP3 koti ja 2 väikest nipsasjakest- juuksenõela.
MP3 kott:

See on mul heegeltatud kollasest, mitte jämedast lõngast heegelnõelaga 3.50 mm.

Juuksenõelad:


Juuksenõelad on mul tehtud niidiga kokku tõmmatud lindist, õmmeldud juuksenõela otsa ning pärl ka külge pandud.

Aga vahepeal olid Pärnus Hansapäevad ja sealgi sai mul ära käidud. Ning ega ma tühja käega ometi ei lahkunud. Tinutasin endale kaelakee aluse Punase Torni/ Maarja ja Magdalena Gildi juures, töötoas. Ja olen enda tehtud ehte üle uhke! smile_flirty

Vot niiviisi läks see Juunikuu, olge tublid ning puhake ja tehke ikka hooga käsitööd smile_lil

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.