Musta kassi kassikangad

Veel ühed maalitud kalossid, mis täna oksjonile läksid. Kasutatud on akrüülvärve.


Külastage ka oksonilehekülge!
Kevad ruulib täiega, munapüha nädalavahetusel olin selle kevade esimesel laadal, mis toimus Rock al Mare muuseumis. Minu jaoks on see koht olulise tähendusega, sest just sealsel käsitöölaadal müüsin 1989.a. kevadel oma esimesed tööd. Kuna tegemist oli nn. ärkamisajaga, olid tookord väga minev kaup rahvariided. Olin terve talve ülikooli ühikas elades koolitööde kõrvalt tikkinud rahvariide käiseid- Kuusalu, Kadrina, Jõelähtme ja 2 Muhu pluusi- üks kollase, teine roosa mustriga, Põhja-Eesti riiete juurde olid veel tanud ja põlled. Minu õde, kes oli osav õmbleja, oli need kõik rahvariide raamatust järge ajades, kokku õmblenud. Peale selle oli mul tehtud umbes 30-40 väikest muhu tikandis nõelapatja. Pole vist mõtet mainida, et ära müüsin absoluutselt kõik, mis mul oli, vaatamata külmale ja sombusele ilmale. Sain ka hulgaliselt tellimusi, mida ma veel terve suve ja sügise tikkisin. Põhiliselt saigi tehtud Põja-Eesti käiseid.
Sealsetel laatadel käisin veel aastaid, siis tekkis pikem vahe ja alustasin jälle 2006. aastal.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.