Musta kassi kassikangad

Nüüd siis minu kord vastata.Teatepulga andis mulle KatjaII. Aitäh Katja!
1. Mida sa tegid kümne aasta eest?

18.juunil 1998 .a. olime terve perega-mina ,õde,isa ja ema, Tartus.Minu kallis õekene lõpetas sellel päeval Tartu Ülikooli õigusteaduskonna.See oli väga eriline ja meeldejääv sündmus meile kõigile.Meil oli võetud 3-ks päevaks toad Ihaste Hotelli .Nautisime kaunist jaanipäevaeelset Tartut ja tähistasime õe lõpetamist.Täna ,20.juunil, sõitsime meie õe ja emaga Tallinna, isa oli juba päev varem sõitnud koju Saaremaale.Mina läksin järgmisel hommikul kohe tööle-Müürivahe turule müüma, ema oli veel mõned päevad Tallinnas meie juures.Olime siis õega veel vabad türdukud ja elasime nö. iseendale.

2. Viis asja “Vaja teha” nimekirjast?

Kuna homme päeval sõidan nädalaks puhkama Rhodosele,siis on mul laual pikk nimekiri töödest,mis kõik peavad homme lõunaks tehtud saama.
1.tabletid osta.
2.helistada Piretile
3.kaup Rock al Maresse ära viia
4.kaup Pollidele ära viia
5.Luulele kindad tikkimiseks
6.Evelynile töötasu-NB! mitte unustada
7.eurod vahetada
8.Margele arve saata
9.plaanid kinnistusse viia

3. Lemmiksnäksid?
soolased asjad

4. Mida sa teeksid, kui oleksid miljonär?

Miljon ei muudaks minu elus midagi,aga ütleme 30 M ,kui seda targasti investeerida(loomulikult mitte Eestis),siis võiks elu lõpuni elada nii,et ei tee päevagi tööd.Tegeleksin oma hobidega ,reisiksin palju ,käsitööst ma ei loobu ja laatadel käiksin ka-seltskonda nautimas.Veedaksin palju aega ema ja isaga,sest ma ei tea ,kui palju meile on veel antud koosolemise aega.

5. Kohad, kus oled elanud?

Minu sünnikodu oli Kuressaares Garnisoni tänav 4A,seda maja ei ole enam aastaid.Kui olin 3-aastane,saime korteri linna kõige kõrgemasse majja-veetorni.Seal elasin kuni 1985.a-ni ,mil läksin Tallinnasse elama-õppima.Tallinnas sai elatud Lauteri tänaval,Pärnu maanteel ,Mustamäel Akadeemia ühikas ,Lasnamäel Kihnu tänaval-kokku 17 aastat. 2002.a. sügisel kolisin Raplamaale Alusse.Meil on ka maakodu Viljandimaal Halliste vallas ,kus veedame oma suved.

Minu lapsepõlv möödus siin selles majas,sellel haljasalal olid kiiged,liivakast,ronimisredelid.Minu lapsepõlves vasakul pool olevat Ajamaja ei olnud,enne seda oli sellel kohal Aia Kauplus,mis oli tunduvalt väiksem praegusest majast ja mille seina vastu oli hea tennist nängida.Veel enne oli sellel kohal põhjatu sopaauk,kus sai pooldesäärde vette minna ja oli väga tore mängida.

Annan edasi Buffin , Piret1212 ,Sussimemm ,Imbi .

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.