Musta kassi kassikangad

Türi lillelaat 2011.
Eelmisel nädalavahetusel olin lillelaadal müümas, juba 5. korda. Türi laat on üks meeldivamaid laadakohti, kus iga-aasta käin.
Ettevalmistus algab juba kuid varem, kui hakkan kaupa kokku planeerima. Olen püüdnud igal aastal midagi uut välja mõelda ja samas jälgida, mida teised müüvad ja mis hästi kaubaks läheb ja seda mitte mahakopeerimise mõttes, vaid inspiratsiooniks. Nii sai ka see-aasta mõned täitsa uued kaubamudelid tehtud. Jõululaadal andis minu tore saarlasest naaber mulle kotitäie ümaraid kadakast tükikesi (või kuidas neid nimetada), millel auk sees. Algul oli plaan neid lihtsalt kaunistusena kasutada, et nööbi moodi või nii, aga siis tuli mõte maalida neile pisikesed pildid ja teha võtmerõngasteks. Mustriks tulid ikka muhupärased oranamendid.

Kottide õmblemisest jäi üle hulgaliselt väikesi triiburiide siile, nendest said samuti võtmerõngad.

Hulgaliselt etno-stiilis mobiilikotte.

Maalitud kalossid.

Kanal 2 reporteripoiss ostis minu käest murumütsi. Mingil kummalisel kombel olen sattunud viimastel aastatel pea igal laadal Reporteri kaamerasilma ette ja õhtusesse uudistepilti ja ega ma seekordki pääsenud.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.