Mirjami hobiblogi

KAELA

Kui nägin Sokikese nn tipuga toru, teadsin kohe, et midagi olemuslikult sarnast tahan endale ka teha. Muidugi ei olnud mul sel hetkel just seda õiget materjali jne jne, aga idee salvestasin endale ära ja see jäi vaikselt kuskile ajusagarate vahele tiksuma. Siis sattus pihku sobiv lõng ja kuna just hetkel pikem kodusolemine käsil, oli igati mõnus vaikselt vardaid liigutada. Olen ammu märganud, et kui tegeled millegi mõnusaga, ununevad aeg ja ruum, väiksest valust rääkimata. Natuke sattusin raskustesse lühendatud ridadega kudumisel – meenus, et kunagi olen soki kanna juures kasutanud, aga täpsemalt ei mäletanudki. Tänan siinkohal veel kord lahket kudufoorumi rahvast, kes mu küsimuse peale kiirelt häid ja inspireerivaid õpetusi läkitasid 🙂
Siin siis minu üllitis:

Värv pole pildil päris see, mis tegelikult – päriselt on tegu õrna rohelisega värviliste träpsudega. Lõng Himalaya Moher Hazine, 57% polüakrüüli, 28% mohääri, 9% puuvilla ja 6% polüestrit, lõngakulu mu kaalu järgi 103 grammi, ehk siis 2 tokki ja pisut peale. Eks järelejäänud peaaegu terve tokiga peab ka midagi ette võtma, võimalik, et tuunin üht vana mütsi Vardad nr 4 pakendil soovitatud 6,5 asemel, aga ega ma väga lörtsu asja tahtnudki. Õnneks jäi peale viimistlemist kenasti samasse suurusesse ja vormi ka. On mõningaid kuduvigu, mida hiljem märkasin, kuid kaelas ei paista need õnneks välja. Nii et üldjoontes olen rahul, seda enam, et kael on mõnusalt soojas ja lõng ei “kratsi” ka 🙂

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.