Minu väike maailm!

Umbes kuu tagasi valmis pisitütre tuba. Kuna ilus lastetoamööbel on minu arvates põhjendamatult kallis, siis otsustasin veits odavamalt läbi ajada. Mööbliks on Suwemi täispuidust mööbel, mille ostsin kasutatult. Peitsisin ja värvisin ning tulemsuega jäin väga rahule. Riidekapile lisasin veel küljele pikkusekleepsu.

Minu arvates on nõukaaegne tumba väga laheda kujuga ja annab disainilt nii mõnelegi praegusele mööblitükile silmad ette. Panin tumbale uue mummulise riide. Riiulisse ostsin korvid ning panin neile sisse samasuguse mummulise kanga. Lisaks on pildile veel jäänud isetegijast leitud weronalt tellitud kaltsuvaip.

Aknalauale heegeldasin kaktused. Idee leidsin kunagi buffini blogist.

Ühtteist on veel plaanis teha, kuid võtab veel aega.
Taoline isetegemine kuulub mu lemmikute hulka. Ja suureks õnneks on mul sellisteks tegemisteks palju võimalusi, kuna mul on tervelt viis tuba 😀
Endiselt ei saa ma lahti fotode ees olevatest ristiga kastidest ja palun abi.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.