Minu aardelaegas

Kingitused

Mitmed on oma blogides näidanud enda tehtud või siis enda kaunistatud kingikotte. Mina tegin ka oma sõpradele kingikotid. Ostsin poest tavalisest jõupaberist suurusega 11,5 x 15cm kingikotid ja kaunistasin sarnaselt nagu ma kaarte teen.

Neljapäeval külastasin sõpradega taas Porkuni kooli, kus õpivad puuetega lapsed. Eelmisest külastusest on juttu siin.
Mul on tohutult hea meel, et meil on selline projekti eestvedaja nagu seda on minu parim sõbranna ja et häid inimesi ei ole ilmast kadunud. Tänu nendele inimestele sai täidetud mitmed kooli soovid nagu näiteks pesumasina ost. Kuid mis on parim kingitus meile kui laste rõõmus meel, kallistused ja musid. Paljud neist lastest ei saa maailma asjadest midagi aru ja seetõttu ongi nad nii vahetud ja siirad, mistõttu iga kord kui ma seal käin saan ma erilise positiivse laengu.
Seekord olime kutsutud laste jõulupeole ja ega jõuluvana meidki kingitusest ilma jätnud. Kingi teeb eriti armsaks see, et lapsed on need ise oma kätega meile valmistanud. Tegemist on vineerist lõigatud ja värvitud päkapiku näoga, mis kinnitatud ümmarguse puuoksa külge ning mille külge omakorda on kinnitatud väike punane kotike, mille sees oli šokolaad. Kingitus ise näeb välja selline:

Mina ei oska küll paremat jõulukingitust tahta.

Lisaks sain täna ühe väga meeldiva üllatuse osaliseks. 😀 Vaadates üle millest ma olen detsembrikuu jooksul kirjutanud ja postitusi allapoole kerides, avastasin et minu blogi on ületanud kümne tuhande külastuse korra. 10 000 on üks väga ilus number ja seepärast peaks seda ju ka tähistama. Seetõttu sooviks ma teha ühe kingituse, milleks on selles postituses näidatud teksade töö, mida saab seinale riputada. Kõik, kes jätavad tänase postituse kommentaaridesse oma loosis osalemise soovi ja nime, nende vahel loosin 23.12 kell 18.00 välja nime, kes saab selle töö endale. Kõige parem on, kui seda saaks anda käest- kätte kuna tegemist on õrna ja ebastandartse tööga ning seda posti teel saata ei tahaks.

Pilt ka veel meeldetuletuseks:

Ühtlasi soovin tänada kõiki, kes nelja kuu jooksul, mil ma olen seda blogi pidanud, on oma armsaid ja südant soojendavaid kommentaare jätnud ja minu meele rõõmsaks teinud. Suur tänu Teile, sest ilma Teieta ei oleks ka seda blogi!

loveshower

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.