Meete nurgake

Mammi123 ja susserdis kiusasid mindki küsimustega 🙂

Reeglid: Mängija vastab viiele küsimusele ja pärast seda saadab mängu edasi viiele-kuuele inimesele. Seejärel teavitab neid sellest nende blogide kommentaariumis. Lisaks annab pärast vastamist teada sellele, kes tema mängu tõmbas.

1. Mida sa tegid kümne aasta eest?
Kümne aasta eest olin ma 10-aastane. Olin just neljanda klassi lõpetanud ja arvatavasti puhkasin juba Soomes vanaema-vanaisa juures. Elu oli suur ja lõhnav lill, oleksin praegugi meelsasti veel kümnene 😀

2. Viis asja “Vaja teha” nimekirjast?
* osta sokke
* teha lõpuks ometi omale Etsy’sse konto
* uurida, kust ma saaksin Tallinnas osta noid pisikesi nõelapadja-pangesid, praegusest kohast olen ma kõik ära ostnud ja seal on ainult 5 väga lopergust alles icj7
* hakata korralikuks
* hakata raha koguma

3. Lemmiknäksid
Šokolaad, oliivid, lagrits.

4. Mida teeksid, kui oled miljonär?
Reisima läheksin, raudselt. Inglismaa ringreis esimese asjana. Ja siis seejärel käiksin kõik Euroopa vingeimad kunstimuuseumid läbi.
Tegelikult kas see miljonäriks olemine tähendab, et mul on üks miljon või mitu miljonit? Kui mitu, siis ostaksin oma kodu ka.

5. Kohad, kus oled elanud?
Hirmus igav, aga Tallinnas ja Tartus.

Tundub küll, et kõik on juba vastanud, kuid oleksin huvitatud, ja vastustest! 😎

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.