Mea Moodi

PEALE PÜHI

Jah pühad läbi ja meil siin lastel koolivaheaeg ka läbi. Homme hakkab koolinädal jälle pihta.
Sain korraks pühade ajal koju Eestisse. Mõnus! Alati see igatsemine ja siis kui aeg käes, lähevad päevad nii ruttu. Aga mõneks ajaks jälle rahu hinges.
Panen siia ühe munade neliku, mille poja maalis. Minu arust valis ta nii kenad kevadised värsked värvid.

Nüüd olen ka lõpuks ometi ühe väga kena raamatu omanikuks saanud. Ema leidis selle veel raamatupoest. Nimelt Kristi Jõeste “Kirjatud teekond”. Ja ei saand kohe kuidagi kui et vardad kätte ja ammu ununenud nippe uuesti proovima hakata. Avastasin ka et, nii peeneid vardaid kui raamatus autor soovitab, mul üldse polegi. Minu kõige peenemad sukavardad on nr 2. Neid ma muidugi ka enamalt jaolt kasutan. Aga nüüd saadan kalli ema poodi mulle vardaid otsima 🙂 .
Siin siis ka üks väike proovikene raamatust.

 • Avatar

  See on t?esti ?ks ?tlemata hea raamat. Mitte ainult k?sit??-?petused, vaid ka tekst on selline, mis puudutab. Ja v?ga inspireerivad pildid!

 • Avatar

  Munad on ilusad! JA mina siin just helistan m??da raamatupoode, et kusagilt veel saada! ?hest kohast lubati-lubati ja n??d olen ikka ilma-n??h!
  Aga sina siis j?rjepanu n?ita, kuidas su kudum edasi areneb!

 • Avatar

  Ehhee, sest kudumist asja ei saa, on ainult v?ike proovilapike. M?ttes on ikka korralk kindategu k?sile v?tta.
  Ja ma ise ka sain selle raamatu viimasel minutil. Lugesin nimelt autori blogist, et diraaz on otsas ja raamatut v?ib leida vaid veel m?nest raamatupoest. Aga saatsin ka ema kohe m??da raamatupoode kolama.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.