Mea Moodi

NATUKE VILTIMIST…

…sai siis lõpuks tehtud. Selle kuu lõpp tuli hirmus ruttu kätte. Sai seda viltimise käsile võtmist kaua plaanitud. Pole ju varem proovinud.
Poja oli koolis käsitöötunnis natuke teinud. Ilusad pallid said. Ma siis ütlesin talle, et vat nüüd õpetad sa seda asjandust mulle ka. Oli teine ikka uhke ka, et oskab midagi, mida ma ei oska. 🙂
Tellisime valget ja punast vildimaterjali ja viltimisenõela. Istusime eile õhtul (viimasel minutil) siis kolmekesi sohval ja tegime nõelviltimist. No nii tore oli! Lapsed tegid kumbki palli ja tütar hakkas ise mustrit teise värviga peale toksima. Tubli! Ma ka proovima. … aga siis läks nõel katki… 🙁
Lapsed olid kumbki oma palli peaaegu valmis saanud, mina aga mitte. Toksisin siis selle katkise paari sentimeetrise nõelaotsakesega edasi. Mis ma teha sain. Uut nõela mul enne kuu lõppu enam kusagilt võtta ei ole. Novembritöö pean albumisse saama. Nii, et valmis oli see vaja teha. Tegin kah! Midagi suurt sellest ei saanud aga pole lugu. Viltimine on ära proovitud. Uued nõelad tellitud ja näpud sügelevad uue proovimise järele.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.