Mariliis pusib

Ma mässsin vahepeal oma blogiga siis. Normaalne sai täitsa, aga mitte päris see mis ma tahtsin.
Ja mulle see natuke kohendatud Isetegija palju rohkem. Suurepärane on see, et need tähtsamad asjad/võistlused/projektid on esilehel väljas, sest muidu on nii, et mina saan asjadest alles siis teada, kui need juba läbi on(nii minuga siis tavaliselt on). Ja foorumit on ka parem kasutada, aga eks see vajab natuke harjumist.
See kott on juba paar päeva tagasi valmis saanud(põhiosa on tegelikult, sangad ja vopoder veel vaja). Aga eks ma täna pean siis säärisega natuke tegelema.
Nojah koolivaheaeg saab läbi ja… Noh, mul kooli vastu nüüd otseselt midagi pole, aga ma pole üldse puhata saanud(seda ma ütlen alati siis kui ma tegelikult ei viitsi). Noja kui see lumi maha tuleb siis mulle tundub, et see tuleb maha juunis.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.