Mari-Heni pere teod

Töine puhkus on käes! Hiljaaegu sadas suur õnn mulle sülle ja ma sain ühe loobunud käsitöölase varanduse õnnelikuks omanikuks. Kui Kallis Kaasa uuris, et kas ma tahaks omale, et temal üks töökaaslane enam ei tegele ja tahaks asjad laiali jagada, siis loomulikult ma tahtsin. Nagu juba vanaema õpetas, et kui antakse siis võta vastu! Aga sellist hulka fimo, toorikuid ja valmis pärleid ei osanud ma oodata. Inimene kes teeb nii ilusaid pärleid ei saa ju loobuda, no otsustage ise:


Peale nende pärlite oli suur hulk fimo, fimo lakid, fimo rullimise komplekt, fimonoad,traadid, helmeniit jp muid väga vajalikke esemeid
Muidugi peale pikka imetlemist ajasin kohe tangid soojaks ja tegin kaks paari kõrvarõngaid, niisama näppude soojendamiseks

Aga kui juba fimo siis täiega, kõigepealt fimo efekt- pimedas helendav ja pealuudega:
Siis türkiisimustriline fimo:Ja natuke türgi stiilis silmi:

Vahepeal muutus natuke hirmsaks, siis mässisin traati vaheldumisi päriltega.

Kõrvarõngas ja kee natuke lähemalt:

Kui kaks mu suurimat lemmikut- pärlid ja fimo , olid läbi proovitud, siis ei saanud ju kolmandat lemmikut, villa, kõrvale jätta. Nii sai veeretatud villapärlid ja need jõhvile lükitud. Tulemus sai oluliselt lõbusam ja erksamate värvidega kui fotol paistab.

Ühed sõstrakobarad sais samuti valmis:

Ja ma olen vaid nädala puhanud 🙂
Öeldakse, et ehteid ei saa kunagi liiga palju olla, aga nüüd olen ma küll sellises seisus, et mul on neid liiga palju. Just selliseid, millele pole veel leidnud just seda õiget omanikku. Seetõttu panin osad ehted netti müüki, et ka need järelejäänud leiaks oma õige omaniku, kes neid vääriliselt hindaks ja vahel välja viiks.
Minu koduotsivad ehted leiad siit

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.