Margota katsetuste nurk

Tere!
Sel korral olen ma teinud midagi sellist, mida ma pole pea 10 aastat enam teinud. Nimelt õmblesin ma lastele kleidid. Viimati õmblesin põhikoolis endale ühe tuunika, aga peale selle pole ma mitte ühtegi riideeset teinud. Tekkikotte ja linasid jms küll.

Põhjus lihtne, lubasin lastele, et emadepäeva näidendi jaoks nad uued kleidid saavad. Meest (loe: naist) sõnast, härga sarvist. Ja tegelikult oli see tegemine ka kerge näpuharjutus, kuna olen otsustanud ühe minu olulise sündmuse tarbeks neile veel ühed kleidid teha;)

Harutada sain kolm korda kante, kusjuures kõik teise õmmeldud kleidi juures;
Lõige ka täpselt ei jooksnud, pidin natike korrigeerima…

Aga siin nad siis on, sellised nagu nad tulid:
Nooremale piigale, kes on näidendis sinilill

Vanemale preilile, kes on jänesepreili

Siin kleidid koos ja siin värv kõige õigem:

Kui emadepäeva kontsert olnud, siis lisan pildid, kus nad kostüümides on.
Peale seda tuunin (loe: kaunistan ja teen preililikumaks:)) kleite ka veel natuke, enne näidendit ei saa seda teha. Need ei oleks siis enam kostüümid ju, nii preilid mulle teatasid.

Materjaliks Lükra, mida kahe kleidi peale kulus 225g
kandid samuti kangapoest
Kahe kleidi hinnaks kujunes natuke alla 4 euri.

Järmised tegemised juba käsil ja neist peagi.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.