Margiti käsitööd

Üle mõistuse raske ja valus on. Juba 2,5 nädalat on meid saatnud teadmatus, lootus ja palved. Kui kellegil on nii raske, kuidas saab endiselt hommikul tõusta päike, sadada lund ja linnud edasi lennata? Ma arvasin varem teadvat, mida tähendab raske olukord, kuid ei. Mul polnud aimugi mida tähendab oodata väga lähedase inimese paranemist üliraskest seisundist. Olen ennast vägisi sundinud midagigi tegema, kas või 10 min kaupa. Sain valmis pitsilised kootud sokid. Sellel korral kasutasin harutatud kampsuni lõnga.

Foto NAGI's: 028

 • Avatar

  Tahaks sulle ?elda:" pea vastu, ole tubli, sa saad hakkama." Kuid enda k?est tean, et see ei aita. Selles olukorras tunduvad need vaid lihtsalt s?nad.
  Sa ju peadki vastu, t?pselt nii h?sti, kui h?sti on v?imalik selles olukorras vastu pidada. Sa oledki tubli, just nii tubli,kui on v?imlik selles olukorras olla ja sa saad hakkama, sest teisiti ei tohi.
  10 kuud tagasi olin samas olukorras, kus k?ik tundus nii lootusetu, ?lekohtune ja eba?iglane. Olin situatsioonis kus olukorra muutmine ei olnud minu v?imuses ja ka arstiteadus ei saanud minu last terveks teha. Ma olin katki,olin nii katki kui ei kunagi varem. Mind ei lohutanud m?tted: "Aga teistel on veel raskem, Jumal annab neile kes kanda j?uavad".
  T?na juba m?ni p?ev p?ike paistab ja lumetormist tunnen r??mu kui varem. Laps tuleb toime ja mina ka, m?nel p?eval havemini , m?ni p?ev paremini, kuid neid paremaid p?evi on j?rjest sagedamini.
  Usu ja Looda.M?tetes sinuga.

 • Avatar

  Emaarmastus teeb imesid!Olen mitu korda sellises olukorras olnud.K?igest s?damest soovin teile paranemist ja palvetan teie eest!Tubli et sa k?sju rippu ei lase vaid teed midagi,ja nii armsaid asju.

 • Avatar

  Kaunid sokid! Ja usu imedesse!

 • Avatar

  ait?h toetamast! T?en?oliselt oli kohvil?hker veel hullemas seisus, kui mina praegu, kuigi seda on raske ette kujutada antud olukorras… Mina ootan enda isa paranemist, sellest hullem saab t?esti olla veel lapse raske seisund. ?lekohtune ja ennast s??distama panevad m?tted tekivad just sellep?rast, et ta oleks v?inud j?tta sinna operatsioonile minemata. Ta on meil ?lekaaluline ja tahtis mao v?hendamise operatsiooniga ennetada suuremaid terviseh?dasid, mis praegu andsid v?ikest viisi m?rku. N??d aga v?itleb ta elu ja surmaga. Seni pole keegi suutnud minu sees kustutada seda sooja tunnet ja Usku, et ta tuleb tagasi. Meeletult raske on elada 1 p?ev, vahel isegi 1 tund korraga.

 • Avatar

  saatus on kohutavalt julm, kui ta peaks kustutama minu isa eluk??nla tema 54. eluaastal…

 • Avatar

  Veel kord-j?udu ja usku.Aasta tagasi olin ka peaaegu oma isa kaotamas ja m?istan.V?id ju t?iskasvanu olla aga see hirm,et ?kki su vanemaid ?hel hetkel ei ole…see on ?sna halvav.Meil l?ks raskest diagnoosist olenemata v?ga h?sti.

 • Avatar

  Uskuma peab, imed on olemas. Kuigi seda ei saa ma ?elda oma isa kohta, kes suri auto?nnetuses 17 aastat tagasi, kui mina k?isin 1. klassis. ?leeile olnuks tema 56. s?nnip?ev. Aga seni, kuni pole k?ige halvem juhtunud, ei tohi ka halvasti m?elda, sinul on v?imalus, et ta tuleb tagasi ja k?ik on j?lle h?sti. ?ra kaota usku, kuigi see on raske!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.