Loomingulised katsetused

Heegeldatud ananassiseelik vol 2
Vol 2 sellepärast, et vol 1 on ka tegelikult valmis, aga siiani esitamata. Küll kunagi tuleb ka vol 1. Siis, kui seelik saab voodri ja mul on just seeliku tuju.

Niisiis. Minu teine heegeldatud seelik. Kuna esimene ei tulnud päris selline nagu minu ettekujutuses olema peaks (aga täitsa ok tegelikult siiski), siis alustasin üsna kohe peale esimese valmimist mõttes teise seelikuga. Seekord olid mu mõtted juba täitsa konkreetsed. Kõigepealt muidugi teadsin, et esimesel korral olin valinud liiga peenikese lõnga. Seekord kammisin pikalt erinevaid poode ning tellisin isegi omale Internetist ära sinise Novita Kotiväki – aga no see värv oli tegelikkuses ikka palju magedam kui pildil. Lõpuks jäin hädaga pidama Hanna Cable kärtsul helesinisel (või elektrisinisel?). Võib ju muidugi mõelda, et soliidses eas daamid-moorid (35 ja peale ikka) võiks valida midagi soliidsemat, aga kaht musta seelikut ma ka ei olnud nõus heegeldama. Pruune riideid on mul niigi tapvalt palju. Ja muud sobivat tooni ka kaubandusest ei leidnud. Värv ei ole kummalgi pildil õige.

Kulus u 6 kera ehk siis 300 gr Hanna Cablet, heegelnõel nr 2,5.
Voodrit veel tegelikult ei ole, hetkel on asendajaks üks teine tagurpidi tõmmatud seelik. Võimalik, et sel aastal ei panegi. Suvi hakkab läbi saama ja mine tea, millised mu gabariidid järgmisel aastal on


Tegelikult meeldib mulle originaal ikka rohkem. Just see, et muster tuleb paremini esile. Ja kui kunagi veelkord peaks tegema (suurema heegelnõelaga, eksju), siis üritaks leida tume-tume-tume lillat, pigem isegi peaaegu musta ploomilillat lõnga…Tundub täitsa ahvalev mõte olema. Iseasi, et oleks üsna kummaline omada kolme ananassimustriga seelikut 🙂

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.