Lõngajupikese pusimised

Parem varblane pihus kui tuvi katusel (varblane minu pihus! tõesti mõnus tunne, vanasõna ei valeta :-D)

Sooja suvega kuivas minu käsitöösoolikas kokku. Miskit siiski pigistas sealt välja…

Roosad ketsid ühele beebile.

Ümber tuunitud püksid – Paelad alla ja ülesse äärde…

… ja maasikad pölve juurde. Maasikad pärinevad e-mustritest, väheke tegin ise mustrit ka ümber (väga vähe).

Sokid, mis päris valmis ei saanudki, vaid harutamisele läksid, vot ei meeldinud nad mulle ikka…

Ja selle suve huvitavaim projekt – sõbranna kangasteljed (Sorry sõbranna, et siin sinu telgedega keksin :-P, aga ma usun, et need teljed tahtsid hirmsasti veebi saada :-P). Sellel pildil on nad veel seadistamata, kuid praegu on nad ilusti ülesse seatud ja esimesed katsetused tehtud ka. Kokkuvõtteks võin öelda, et mina pean ikka veel harjutama…

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.