Linca ise teeb

Selle puhul, et täna HOMMIKUST saati vihma on kallanud, teine postitus veel 😀
3 prossi, millest täna valmisid need kaks ruudukujulist. Nende ruudukuuliste prosside puhul on kasutust leidnud igasugu vanad asjad ja ülejäägid: pitsid, OMA LOOGA vanad nööbid, paelad, litrid, kangajupid ja ka mõned uued pärlid-helmed. Selle pärast ma nööpe nii kangesti juba lapsest saati armastan, et neil kõigil on nii palju oma lugusid ja mida kõike nad on näinud…. Nende konkreetsete nööpide puhul jääb nende ajalugu mulle teadmatuks, aga uue elu said nad küll. Kui ma väike olin, siis oli see mulle tohutu rõõm nööbikarbis sobrada ja siis ma tegin nööpidega iludusvõistlusi, kus valisin välja kõige kaunimad 😀 Ja kui ma oma lapsi vaatan, siis on näha, et ka neid nööbikarp tõmbab 🙂


Selle kolmanda jõudsin juba täna sõbrannale kinkida 🙂
Ja Must Iludus klaashelmeste ja klaaskvartsist ripatsiga:

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.