LiisK käsitöö

5 küsimust

Nublikult sain teatepulga 🙂

Reeglid: Mängija vastab viiele küsimusele ja pärast seda saadab mängu edasi viiele-kuuele inimesele. Seejärel teavitab neid sellest nende blogide kommentaariumis. Lisaks annab pärast vastamist teada sellele, kes tema mängu tõmbas.

1. Mida sa tegid 10 aastat tagasi?
10 aastat tagasi olin täisteismeline, kes avastas/katsetas täiskasvanute maailma piire 😀

2. Viis asja “Vaja teha” nimekirjast?
Eelmises postituses on juba kirjas 3 asja, mis vajavad lõpetamist, lisaks on hetkel poolel Kivirähki “Ussisõnad”. Ja need kodukoristustööd ei taha kunagi lõppeda… Samas need ei ole “vaja teha” asjad, vaid asjad, mida ma tahan teha ja on meeldivad.

3. Lemmiksnäkid?
Oi, kuidas mulle meeldib näksida icj7 Aga kõik oleneb sellest, mille kõrvale ja millises olukorras. Reeglina ma ei näksi, kui kõht on tühi, siis ma tahan ikka süüa korralikult ja midagi soolast. Aga näksida meeldib mulle mõne alkohoolse joogi kõrvale (vein/siider/shampus=juustud, puuviljad… või pärast soolase söögi söömist tunnen, et vajan mingit magusat ampsu 😉

4. Mida sa teeksid, kui oleksid miljonär?
Miljonäri mõiste on kaheti arusaadav – et kas mul on 1 miljon või piiramatult miljoneid 😆 Kui mul oleks 1 miljon, siis finantseeriksin oma kodu, läheksin magistriõppesse, käiks reisil ja shoppaks 😳
Kui mul oleks miljoneid piiramatult, siis ma kindlustaksin lapse tuleviku, ostaks korteri kesklinna, maja äärelinna, aitaks vanemate suvekodu korrastada, koolitaksin ennast mitmes erinevas valdkonnas, aitaksin abivajajaid, reisiksin, shoppaksin… Ehk kulutaks raha meeletult 😆

5. Kohad, kus oled elanud?
Olen sündinud Tallinnas, 6 aastaselt kolisin Saaremaale, 16 aastaselt kolisin Tartusse, 18 aastaselt kolisin Tallinnasse. Tallinnas olles tunnen, et olen kodus, Saaremaal on hea käia, Tartut külastan harva…

Teatepulka ei oskagi kellelegi edasi anda, kõik tuttavad on juba vastanud…

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.